Calin (Voltaj) este un artist pentru care 2012 a venit cu multe  reusite care il fac sa fie mandru: de la concerte in toata tara la concerte cu peste 4000 de fani in Bucuresti si hituri care sunt in topuri la radio.

Cunoscut ca un activist eco, Calin isi creste cei doi copii si isi educa membrii trupei si prietenii sa colecteze selectiv, sa recicleze si sa aiba grija de natura.

Calin Goia de la Voltaj impreuna cu mai multe persoane publice (Zoli Toth, Valeria Racila, Nicusor Dan, Cristian China aka Chinezu) au ales sa sustina benevol promovarea proiectul “Harta Reciclarii”.

Acest proiect verde dezvoltat de ViitorPlus – asociatia pentru dezvoltare durabila si sustinut de GDF Suez Romania a fost relansat in luna septembrie in orasele Bucuresti si Ploiesti si lansat in exclusivitate in Brasov. Harta reciclarii este o harta in format print si online.

Calin ne-a marturisit ca nu isi poate aminti cum a fost viata acum 5 ani cand nu recicla si nu se preocupa de problemele de mediu.

Pentru sustinerea campaniei de promovare a acestui instrument (Harta Reciclarii) util pentru orice persoana care vrea sa stie unde sa-si duca electrocasnicele, maculatura, anvelopele si alte produse care pot fi reciclate (centre care ofera si recompensa financiara, magazine si pubele stradale) Calin ne-a invitat in casa lui si ne-a povestit de ce a ales sa Recicleze si cum face acest lucru.

Video in exclusivitate AICI direct in Bucataria lui

-         https://www.youtube.com/watch?v=UZjCKGohe4E&feature=channel&list=UL

 Asculta si mesajul lui Calin pentru Romani in care acesta isi exprima motivele pentru care noi ar trebui sa colectam selectiv

Video AICI – Mesajul lui Calin (Voltaj) pentru Romani

https://www.youtube.com/watch?v=5_RsMXcv_2g&feature=BFa&list=ULUZjCKGohe4E

Surpriza lui Calin intr-un filmulet despre cat de usor e sa reciclam pet-ul. Batalia intre Calin si Pet!!! Cine va castiga oare?

Video AICI

 

Ca sa aflati unde sunt punctele de colectare selectiva unde va puteti duce materialele reciclabile intrati pe www.hartareciclarii.ro