Anul 2014

 

Update 20.03.2014

Scările de bloc câştigătoare în cadrul concursului desfăşurat in proiectul "Călăraşi - ECOmunitatea ta" sunt:

Locul I  - Bloc I39, scara 6, cu 378,5 kg deşeuri (2.500 lei)

Locul II - Bloc 9 ANL , cu 356,5 kg deşeuri (1.500 lei)

Locul III - Bloc I10, scara 2, cu 346 kg deşeuri (1.000 lei)

Menţiune - Blocului A26, scara 1, cu 230,5 kg deşeuri (500 lei)


Anul 2013

Dacă eşti din Călăraşi şi locuieşti la bloc, ţi-am pregătit un concurs în cadrul proiectului “Călăraşi – ECOmunitatea ta”!

Vor fi acordate 3 premii în valoare de 2500 de lei, 1500 de lei, respectiv 1000 de lei, scărilor de bloc participante care vor colecta pentru reciclare cele mai mari cantităţi de hârtie, plastic şi metal, în perioada 16.12.2013 – 16.03.2014.

Cum participi?

Inscrie scara ta de bloc la concurs parcurgând următorii paşi:

1. Convinge-ţi vecinii să accepte instalarea a trei recipiente de colectare selectivă în scara blocului (pentru hârtie, plastic şi metal)

2. Alegeţi un responsabil de bloc. Sau poţi fi chiar tu acela! Responsabilul de va ocupa cu depozitarea temporară a deşeurilor (în boxe sau uscătorii) şi menţinerea legăturii cu depozitele colectoare, care vor veni să ridice deşeurile. Se va şti exact cât s-a colectat, iar pentru scara de bloc sau persoana responsabilă, banii încasaţi pe deşeuri vor reprezenta o sursă de venit.

3. Contactează-ne prin e-mail la adina.gorneanu@viitorplus.ro şi semnează, împreună cu vecinii tăi, “Acordul de implicare în proiectul Călăraşi – ECOmunitatea ta”.

Cum poate fi folosit premiul?

Premiile vor putea fi folosite pentru achiziţionarea de infrastructură ce permite modernizarea scării  blocului, de exemplu: becuri economice pentru scara blocului, instalaţii de iluminat cu senzori,  băncuţe, unelte de grădinărit, materiale pentru recondiţionarea acoperişului ş.a. Fiecare scara de bloc câştigătoare va decide şi va achiziţiona  materialele dorite  alături de un reprezentant al ViitorPlus.

Mai multe detalii privind proiectul si regulamentul concursului găsiţi aici.


Anul 2012

HARTA RECICLĂRII TE PREMIAZĂ!!

Câştigătorii tombolei sunt:

- în Ploieşti: Marin Marian (voucher de cumpărături în valoare de 1.000 RON, oferit de GDF SUEZ Energy România), Grama Ionuţ (voucher în valoare de 600 RON, oferit de Intercom T&T), Bădică Carmen (voucher în valoare de 200 RON, oferit de Intercom T&T)

- în Ploieşti (Winmarkt Shoping Center): Dobre Adina (voucher de cumpărături în valoare de 1.000 RON, oferit de GDF SUEZ Energy România)

- în Braşov: Grigore Chiriţescu (voucher de cumpărături în valoare de 1.000 RON, oferit de GDF SUEZ Energy România)

- în Braşov: Bran Diana (voucher de cumpărături în valoare de 1.000 RON, oferit de GDF SUEZ Energy România)

- în Bucureşti: Comiza Maria (voucher de cumpărături în valoare de 1.000 RON, oferit de GDF SUEZ Energy România), Chirvăşuţ Liviu şi Călina Andreea (câte un CD "Trezeşte banii în viaţa ta", oferit de Liviu Păsat)

- în Bucureşti: Apostol Bianca- Maria (voucher de cumpărături în valoare de 1.000 RON, oferit de GDF SUEZ Energy România)

Daca locuiesti in Bucureşti, Ploieşti sau Brasov, vino cu un deşeu reciclabil (hârtie, PET sau aluminiu) in perioada 15 septembrie – 28 octombrie la unul din evenimentele proiectului, intre orele 9:00 si 21:00,  si inscrie-te la tragerea la sorti.

Trebuie sa completezi un formular in care sa ne spui care este cel mai apropiat punct de colectare selectiva de casa ta, pe care l-ai gasit pe Harta Reciclarii (informatia va fi verificata ulterior pentru validarea premiului).

In fiecare din zilele de duminica 14, 21 si 28 octombire, la sfarsitul evenimentului, vom extrage cate un castigator al unui voucher de cumparaturi in valoare de 1000 de ron!

O persoana se poate inscrie o singura data la tombola, iar castigatorii vor fi anuntati si aici pe site.